FILMKVÄLL tisdag 22 november på nygammal plats

Nu prövar vi en nygammal samlingsplats – Eggeby Gård – där vi brukar ses sommartid maj – september. Stor bilparkering som inte kostar något.
Samling från kl 16.30 .

Vi inleder med att förse oss med landgångar. Det finns både med kött och vegetariska: parma mozzarella, räkor och lax, grillad kyckling och rostbiff. Du betalar ur egen plånbok, helst Swish men även kontant. Tyvärr inte kort. Det är Tommy som ordnar allt och tar betalt. Kostar med dricka 110 kronor.

Vi använder några bord där du kan sälja vad du nu har. Ta med något att täcka bordet med.

Äldre exemplar av MopedBladet finns att förse sig med (gratis).

Klubben säljer också̊ (kopior av) mopedhandböcker, mest Victoria/Zweirad. Kolla på vår hemsida så ser du vad som finns.

Så har vi ett mopedlotteri. I tidigare nummer av denna tidning har du kunnat läsa om en av dem, en italiensk Garelli Gulp med benskydd och packväskor. Den har en defekt – tändstiftet ger ingen gnista. (Utanpåliggande tändspole för enkel felsökning).

Vi har nu även en Vicky Luxus från 1958 där allt fungerar utom hastighetsmätaren. Nyborrad cylinder och invändigt plastad bensintank. Dålig sadel. Mopparna finns på plats.

För de medlemmar som inte kan komma på filmkvällen så går det bra att köpa lotter nu.
Gör så här: Maila till ste.tamm@gmail.com och meddela att du vill köpa lotter. Sedan swishar du summan på antalet lotter (100:-/st) till 076 8898976 – Stefan Tamm som sedan meddelar vilka lottnummer du erhållit.

Osålda lotter säljs på plats.

Vi har också fått ett 15-tal vinster av Mopedrenovering i Norrtälje. Vi har därmed 17 vinster i mopedlotteriet.

Auktion om du skänker saker till klubben.

Lars Öhman visar filmer från Viggbyholmsrallyt 2022 och från sin senaste Italienresa.

Med bil tar du dig till den rödgula St1-macken i Tensta (nära Spånga kyrka) och sedan under motorvägen. Då ser du Eggeby Gård rakt fram, ca 1 km bort. Det är även moppevägen, men du kan också̊ åka moppe, inte bil, via Granholmstippen.

Stor bilparkering som inte kostar något, nedanför kullen som Eggeby Gård ligger på.

Kör INTE bil upp till gården !!

%d bloggare gillar detta: